Graag zou ik enkele links met u willen delen. 

Dr. Georges Henri Dieudonné Jahr (1801-1875), is één van de eerste volgelingen van Hahnemann. Omwille van zijn Duitse nationliteit vlucht hij tijdens de Frans-Duitse oorlog (1870 – 1871) van Parijs naar Brussel. In het stadshuis van Brussel organiseert hij bijeenkomsten. Tezelfdertijd houdt hij vele consultaties in het dispensarium, in de Laekenstraat.

 

Daguereotype van G.H.D. Jahr 

Links

Links

In eerste instantie zou ik graag een link plaatsen naar de Unio Homeopathica Belgica (UHB), de beroepsvereniging van artsen, tandartsen en dierenartsen.
www.homeopathie-unio.be

 

In de schoot van de UHB doet DynHom onderzoek naar de samenstelling van het homeopathisch geneesmiddel. Ik verwijs naar pagina 298 in het boek. Op http://www.homeopathie-unio.be/research/37/67/DynHom-project vindt u enkele zéér interessante video’s over de experimenten uitgevoerd in het kader van dit onderzoek.

 

Dit onderzoek kost veel geld. Mocht u dus na het lezen van het boek overtuigd zijn van het belang van de integratie van de homeopathische geneeskunde in de gezondheidszorg, dan is uw financiële steun welgekomen. Ik verwijs naar pagina 332 van het boek.

Donatie kan met een overschrijving op de rekening ‘de Unio Homeopathica Belgica’ met als mededeling: “Donatie Onderzoek voor Homeopathie”
IBAN : BE25 0882 4940 5482 BIC : CKCCBEBB.


Indien u een fiscaal attest wenst, graag dit te vermelden bij de mededeling.

 

In tweede instantie zou ik graag een link plaatsen naar De Belezenis. Dit boek zou er niet geweest zijn zonder Joke De Meyer. Zij wordt vermeld op pagina 2 van het boek als “facilitator”. Joke is jeugdboeken-schrijfster, maar staat ook mensen bij die hun boek in eigen beheer willen utgeven. Zij heeft mij bij de arm genomen en me met raad en daad bijgestaan. www.belezenis.be

In derde instantie plaats ik graag een link naar het Lezerscollectief. “Wie leest die blijft”.  Onderzoek heeft de weldoende werking van lezen op de gezondheid aangetoond. Ik hoop dat het lezen van “Lijfwacht” ook uw gezondheid bevorderd heeft.
www.lezerscollectief.be

© 2023 by Andi Banks. Proudly created with Wix.com